Rod Stewart in mei naar de Ziggo Dome

Rod Stewart

Rod Stewart geeft op 14 mei weer een concert in Nederland. Net als in juni 2013 zal de Britse zanger zijn vele hits ten gehore brengen in de Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 6 november om 10.00 uur.

Tijdens de Hits Tour komen, zoals de titel van de tournee al aangeeft, de grootste klassiekers uit de lange carrière van de man met het rauwe stemgeluid langs – zoals Maggie May, You Wear It Well, Do Ya Think I’m Sexy, I Don’t Want To Talk About It en Sailing. Ook staat het komende concert in de Ziggo Dome deels in het teken van zijn onlangs verschenen studioplaat Another Country, met nummers die door de zanger zelf geschreven werden, waaronder de single Love Is.

Begin september stond Rod voor het eerst in lange tijd weer op de planken met de overgebleven leden van zijn oude band Faces: drummer Kenney Jones en gitarist Ron Wood. Tijdens deze liefdadigheidsshow in Surrey, achteraf door Stewart omschreven als ‘a perfect rockin’ evening’, speelden de heren zeven nummers. Kort voor het concert verscheen ook de vinylbox You Can Make Me Dance, Sing Or Anything…, met de albums en non-album tracks die Faces tijdens het korte bestaan van de rockgroep uitbracht.

1 Reactie

  1. Rowart 2 november 2015 Reageer

    In 2013 met vrienden geweest en was hemels mooi….supersfeer…en ook de afterparty met Schotten was speciaal….wij zijn er 14 mei weer absoluut bij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.