Simple Minds in november 2015 naar HMH

simple minds 1 (joseph voncken)

Twee jaar na het vorige optreden van Simple Minds in de Heineken Music Hall keert de Schotse hitmachine terug naar de Amsterdamse zaal. De show van maandag 23 november 2015 maakt deel uit van de Big Music Tour van de band.

Vandaag brengt Simple Minds het nieuwe album Big Music uit, met onder meer de single Honest Town. Zanger Jim Kerr en de zijnen zullen op 23 november volgend jaar naast nieuw materiaal natuurlijk ook de grote hits uit het rijke verleden van de new wave-formatie uitvoeren, waaronder Don’t You (Forget About Me) en Alive And Kicking. In de meer dan 35 jaar dat Simple Minds bestaat, heeft de band meer dan 20 miljoen platen verkocht en enorme hits gescoord met singles als Belfast Child en Sanctify Yourself.

In november vorig jaar speelde Simple Minds ook al in de Heineken Music Hall. Over dat optreden schreef Lust For Life: “In ruim anderhalf uur bewezen de mannen live nog steeds met de beste performers mee te kunnen.” Ook dit jaar sloeg de band ons land niet over. In juli waren de heren namelijk te zien als headliner op het festival Bospop in Weert, waar verder onder anderen John Fogerty, Vandenberg’s Moonkings en Venice optraden.

De kaartverkoop voor de show in de HMH volgend jaar start aanstaande maandag om 10.00 uur.

Foto: Joseph Voncken
Simple Minds op Bospop, juli 2014

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.