Slash komt met Myles Kennedy en The Conspirators naar HMH

Slash - Myles Kennedy - Live 2012

Slash geeft samen met zijn band The Conspirators en Alter Bridge-zanger Myles Kennedy op 24 november een optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop begint vrijdag 30 mei. Net als op de vorige cd neemt Kennedy ook op World On Fire, de derde plaat van Slash, de zang voor zijn rekening.

Het album komt uit op 15 september en bestaat uit zeventien nummers, zestien met vocalen en één instrumentale song. Eerder liet Todd Kerns, de bassist van Slash, op zijn blog weten dat de band er klaar voor is om de vorige plaat te overtreffen. De leden zijn volgens hem tien keer beter dan toen zij Apocalyptic Love opnamen. “De songs zijn gemener, sterker en gevaarlijker dan ooit, precies zoals ik het hebben wil. We are lean, we are mean and we are fighting machines”, meldt hij.

Slash stond in 2012 ook al met met Kennedy en The Conspirators op het podium van de HMH. Daarover schreef LFL toen: “Kennedy en Slash zijn een sterk koppel, zoals de stergitarist dat ooit met Axl Rose vormde. Dat de 46-jarige Brit Rose niet lijkt te missen, blijkt uit het zichtbare plezier dat van de samenwerking tussen hem en Kennedy afspat. Behalve dat Slash en zijn band een aantal GNR-nummers spelen, heeft het optreden weinig met de legendarische band te maken. Zo wil de ironie zelfs dat ze een paar minuten voor de aanvangstijd al op het podium staan, terwijl bezoekers van GNR blij mogen zijn als de band ‘slechts’ een uur te laat is.”

Foto: Cristel Brouwer
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators in HMH, 10 juni 2012

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.