Slash werkt aan nieuw album

Slash - Myles Kennedy - Live 2012

Als we Todd Kerns mogen geloven is Slash bezig aan een nieuw album. De bassist van Slash zegt op zijn blog dat de productie van de derde soloplaat van de ex-Guns N’ Roses-gitarist in volle gang is. “We zijn er klaar voor om Apocalyptic Love te overtreffen”, aldus Kerns.

“We are lean, we are mean and we are fighting machines”, zo begint de bassist zijn blog over het nieuwe Slash-album. Volgens hem is de band nu tien keer beter dan toen zij het laatste wapenfeit, het in 2012 uitgebrachte Apocalyptic Love, uitbracht. “De songs zijn gemener, sterker en gevaarlijker dan ooit, precies hoe ik het hebben wil.”

In februari starten de opnames en in de komende maanden moet het album af worden gemaakt. “We willen graag zo snel mogelijk weer gaan touren maar we gaan zien wanneer de plaat uitgebracht wordt.”

Slash zelf heeft sinds december niets meer naar buiten gebracht over een nieuwe CD. Op dit moment lijkt hij met andere dingen bezig: ‘This is by far the happiest guitar I have personally ever seen. I don’t know who’s it is. But I bet that’s 1 happy son of a bitch’, zo liet hij op Twitter weten.

Foto: Slash in Heineken Music Hall 10 juni 2012
Cristel Brouwer

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.