Status Quo in oktober ook naar 013

Status Quo 4 (1200-800)

Status Quo gaat voor de laatste keer op tournee en doet dit jaar behalve de HMH ook 013 aan. Op 17 oktober speelt de Britse rockgroep in de Tilburgse zaal. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Begin dit jaar maakte Status Quo bekend nog één keer op tournee te gaan en daarna de elektrische gitaren aan de wilgen te hangen. Deze laatste concertreeks kreeg dan ook ‘The Last Night Of The Electrics’ als titel. Op 2 december speelt de band in de Heineken Music Hall en die show is inmiddels uitverkocht, maar er is nóg een kans om de van hits als Roll Over Lay Down, Rockin’ All Over The World en Whatever You Want bekende rockers te zien. Op 17 oktober keert Status Quo terug naar 013, waar afgelopen november ook al een concert van de heren plaatsvond.

Op de website van de band schreef gitarist/zanger Rick Parfitt over de laatste tour: “Optreden doet tegenwoordig fysiek pijn. Het is voor ons nu moeilijk om een hoog niveau van energie vast te houden, en zonder dat element is het niet echt een Status Quo-show. Dus vinden we dat we niet meer verder moeten gaan.” Collega Francis Rossi sluit echter niet uit dat er in de toekomst nog af en toe een speciaal optreden komt.

Foto: Mitchell Giebels
Status Quo in de Rodahal, 4 december 2014

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.