The Waterboys in oktober terug naar Nederland

Pinkpop-Classic-2013---Waterboys

Onlangs werd al aangekondigd dat The Waterboys op 8 augustus een concert geeft in Openluchttheater Bloemendaal. Twee maanden later keert de beroemde Brits-Ierse formatie terug naar Nederland voor nog twee optredens in de Effenaar en TivoliVredenburg.

De van hits als The Whole Of The Moon bekende band rond frontman Mike Scott en violist Steve Wickham speelde vorig jaar twee keer in een uitverkocht Paradiso. In februari verscheen het in Nashville opgenomen elfde studioalbum Modern Blues, waarvan ongetwijfeld het een en ander gespeeld wordt tijdens de drie shows die The Waterboys dit jaar in Nederland geeft. Na het hierboven genoemde buitenconcert in Bloemendaal zijn de Effenaar, Eindhoven (4 oktober) en TivoliVredenburg, Utrecht (5 oktober) aan de beurt. De voorverkoop voor beide optredens start aanstaande vrijdag 17 april om 10.00 uur.

Ondertussen mag Lust For Life kaarten weggeven voor het concert van The Waterboys in Openluchttheater Bloemendaal op 8 augustus! Wil jij kans maken op kaarten? Klik hier om mee te doen aan de actie!

Foto: Joseph Voncken
The Waterboys op Pinkpop Classic 2013

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.