Titelsong van nieuw album Walter Trout te beluisteren

WalterTrout_small-4

John Mayall, Warren Haynes en Randy Bachman zijn slechts enkele van de grote namen die te horen zijn op We’re All In This Together, het nieuwe album van Walter Trout. Het titelnummer, een samenwerking met niemand minder dan Joe Bonamassa, kun je hieronder alvast beluisteren!

Lust For Life noemt We’re All In This Together ‘misschien wel de beste, maar zeker de vrolijkste plaat uit Walters carrière’. Zelf vertelt de bluesrocker over zijn nieuwe duettenalbum: “Op mijn vorige studioplaat Battle Scars legde ik mijn ergste angsten bloot, dat was een tranentrekkend drama. Nu vond ik het tijd voor een feestje. Ik wilde het eerst Full Circle deel II noemen, naar mijn vorige duettenalbum uit 2005. Maar ik heb zoveel nieuwe vrienden gemaakt dat ik dit als iets heel nieuws zag. Bovendien is dit land zo verdeeld, met Bozo The Clown aan het roer, dat ik de inspirerende titel We’re All In This Together toepasselijk vond. We zullen er toch samen uit moeten komen.” Het complete interview met Trout lees je in Lust For Life 073, die vanaf woensdag 30 augustus in de winkel ligt.

Naast Joe Bonamassa in het titelnummer doen op We’re All In This Together ook onder anderen John Mayall, Kenny Wayne Shepherd, Warren Haynes, Eric Gales, Sonny Landreth, Robben Ford en Randy Bachman mee. Het album verschijnt op 8 september.

Foto: Bernard Bodt
Walter Trout in Koninklijk Theater Carré, 28 november 2015

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.