Toto werkt aan nieuw album

Toto-

Toto heeft bekend gemaakt voor het eerst sinds Falling In Between (2006) de studio in te gaan om een nieuwe plaat op te nemen.

Het album wordt geproduceerd door de band zelf met de hulp van CJ Vanston, die eerder werkte met o.a. Prince, Ringo Starr en Joe Cocker. “We zijn echt iets speciaals aan het maken, volgens mij”, vertelt Vanston aan NME. “Iedereen pusht elkaar om het beste eruit te halen. Keith [Carlock, Toto’s nieuwe drummer, red.] heeft de lat iets hoger gelegd, net als Csaba Petocz dat deed als technicus. We zetten de koers richting de zon, niks anders is genoeg voor deze band.”

Daarnaast heeft Toto de release van een live album bekend gemaakt. De plaat, getiteld The 35th Anniversary Tour – Live In Poland, is opgenomen in Lodz op 25 juni 2013 en zal op 29 april verschijnen op cd, dvd en Blu-ray. Het geeft een twee uur durend optreden weer waarin alle Toto-favorieten aan bod komen. Het album wordt tevens in de deluxe formaat uitgegeven met als extraatje een zestig pagina’s tellend boek.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.