Volgens Joe Walsh is er nieuw Eagles-materiaal

Eagles

Gitarist Joe Walsh zegt dat er nieuw Eagles-materiaal is, maar hij weet niet of dat ooit het daglicht ziet. Daarnaast, zo laat hij Billboard weten, werkt hij aan een nieuw solo bluesalbum. Verder is hij twee dagen een Foo Fighter geweest.

“Ik speelde op een nummer dat ze gaan uitbrengen”, vertelt Walsh over zijn samenwerking met Foo Fighters. “Het was een nummer over oorlog. Ze stuurden me het nummer en ik heb er gitaar op gespeeld, dus nu ben ik een Low Rider en een Foo Fighter.” De collaboratie kwam tot stand via een gemeenschappelijke vriend. “Drew Hester, mijn drummer als ik solo speel, is een goede vriend van alle Foo Fighters, via hem ben ik erbij gekomen.”

Walsh laatste soloalbum, Analog Man, stamt uit 2012 en werd mede-geproduceerd door Jeff Lynne van Electric Light Orchestra.  “Ik hoop dat we vaker samen kunnen werken. Hij is geweldig. Nog een korzelige oude veteraan“, vertelt de gitarist.

Eagles geeft op 22 en 23 mei een optreden in Ziggo Dome. De laatste cd van de groep, Long Road Out Of Eden, werd uitgebracht in 2007.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.