ZZ Top en Golden Earring op Bospop 2013

ZZ TopHet Limburgse festival Bospop heeft de eerste namen voor de nieuwe editie bekendgemaakt. Met onder meer ZZ Top en Golden Earring ziet de voorlopige line-up er uitermate aantrekkelijk uit. Weert kan zich opmaken voor een stevig potje classic rock.

ZZ Top stond in 2008 ook al op het programma van Bospop. Dit jaar krijgen de bluesrockers uit Houston naast Golden Earring gezelschap van George Thorogood & the Destroyers en Jason Ricci & New Blood op Bospopzondag. Voor de zaterdag zijn Roger Hodgson & Band, Rowwen Hèze, The Jacks, Dana Fuchs Band en coverbands The Dutch Eagles en The Pink Floyd Sound bevestigd. Momenteel wordt er nog druk onderhandeld met een potentiële headliner voor die eerste dag.

Afgelopen drie jaar werd Bospop georganiseerd op het evenemententerrein aan de Eindhovenseweg, dit jaar keert het festival terug naar sportpark Boshoven. Om die reden liggen de ticketprijzen iets lager dan voorgaande jaren. De kaarten gaan 19 januari in de verkoop, het festival zelf zal plaatsvinden op 13 en 14 juli.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.