Adverteren

Adverteren in Lust For Life?

Lust For Life is de opvolger van het befaamde Revolver Magazine en richt zich met artikelen over ‘de grote muzikale helden van weleer en de betere bands en acts van nu’ op de volwassen muziekliefhebber. Het magazine bereikt daarmee een grote (vooral) mannelijke doelgroep tussen 25-65 jaar, met een kern van 35-55 jaar. Lust For Life onderscheidt zich door zijn ruime en frisse opmaak, diepgravende interviews en artikelen, stijlvolle fotografie en een grote variatie. Zo heeft Lust For Life de grootste recensierubriek van Nederland, zijn er columns van o.a. DeWolff, wordt er ook aandacht besteed aan audio-apparatuur, ‘volwassen gadgets’ en Europese stedentrips, geeft het magazine uitgaans- en theatertips en worden muziekboeken en (pop)foto-exposities belicht. Verder heeft Lust For Life een opgewekte ‘tone of voice’ en is er ruimte voor een knipoog. Dat alles maakt Lust For Life tot meer dan alleen een muziekblad: Lust For Life is een lifestyle-magazine voor de volwassen muziekliefhebber en daarmee uniek in het Nederlandse tijdschriftenlandschap.

Algemene tariefkaart

Ook adverteren in Lust For Life? Stuur dan een mailtje naar sales@lflmagazine.nl en je ontvangt onze tariefkaart/mediakaart per ommegaande. Bellen kan natuurlijk ook: 06-15064640.

Podia en culturele organisaties

Lust For Life hanteert afwijkende formaten en prijzen voor poppodia en culturele organisaties. Stuur een mail naar cultuur@lflmagazine.nl en we zenden je per ommegaande de speciale tariefkaart toe.