Lust For Life kopen

Lust For Life kopen? Bestel hier je favoriete muziekblad!

Muziektijdschrift Lust For Life is hét muziekblad over de helden van weleer en de betere bands van nu. Met de dikste recensierubriek van de Benelux, interviews, nieuws, achtergrondverhalen over rockmuziek, classic rock, filmrecensies en meer!

Lust For Life bestellen kan in onze webshop

lust for life kopenLust For Life kopen: hier kun je het tijdschrift bestellen!

Wil je de nieuwste Lust For Life kopen? Dan ben je op de juiste plek. De meest recente Lust For Life met Foo Fighters op de cover ligt nu klaar in onze digitale winkel. Wil je een oudere editie nabestellen? Ook dat kan via onze webshop!

Koop Lust For Life in de winkel in Nederland en België

Vanwege de beperkingen rondom de lockdown zal ons maartnummer, Lust For Life #108, vooralsnog alleen onder bepaalde voorwaarden in de winkel te koop zijn. Dat is echter geen reden tot paniek! Zo kun je het blad los kopen in onze webshop. Zodra de lockdown voorbij is, vind je Lust For Life gewoon weer in je favoriete boekhandel in Nederland en België. Woon je ergens anders? Bestel Lust For Life via onze webshop en we bezorgen overal in het buitenland!

 

Bestel nu de nieuwste editie van Lust For Life

Wat staat er deze maand in Lust For Life?

  • Foo Fighters ‘Rock & roll dood? Wat een rare vraag!’
  • Alice Cooper ‘Hoe duister het ook wordt: hou vol’
  • Steven Wilson ‘Ik maak graag mensen boos’
  • Frank Zappa Genie, satiricus, azijnpisser
  • Interviews met Epica, Steve Hackett, Steve Lukather, Anneke van Giersbergen, Julien Baker en nog veel meer!

Reportages, achtergrondverhalen en altijd de meeste dvd- & cd-recensies!

Oude nummers bestellen? Hier koop je Lust For Life, Revolver en Aloha

Mis je een editie van Lust For Life? Of wil je eentje extra bestellen? Dat kan in onze webshop! Hier koop je alle oude nummers van Lust For Life, maar ook de muziektijdschriften Revolver en Aloha!
lust for life kopen

Iedere maand Lust For Life? Abonneer je nu en krijg korting! 

Je kunt natuurlijke elke maand een los nummer kopen van Lust For Life, maar het is nog makkelijker om een abonnement te nemen op ons tijdschrift! Als abonnee heb je Lust For Life altijd als eerste in huis én het tijdschrift wordt gratis thuisbezorgd. Kies voor een welkomstgeschenk óf korting op je abonnement! Je kunt ook kiezen voor een proefabonnement van 3 edities of geef een abonnement cadeau aan iemand anders.

Abonneren? Dat doe je hier.