Win de gesigneerde Triggerfinger-edition van de Teufel Boomster

De mannen van de Belgische rockformatie Triggerfinger luisteren graag constant naar muziek, of ze nu onderweg zijn, in de studio bivakkeren of thuis in de keuken staan. Met de Boomster van Teufel houdt niets ze meer tegen! Deze stoere hedendaagse versie van de gettoblaster heeft alle moderne functies die je van een audioset mag verwachten.

De draadloze radiospeaker kan muziek streamen met de bluetooth 4.0-verbinding, maar beschikt ook over FM Radio. Uitgerust met twee tweeters, twee midrange speakers en geïntegreerde subwoofer creëert de robuuste Boomster een mooi, vol en gebalanceerd geluid. De ingebouwde accu gaat zo’n tien uur mee en als dat niet genoeg is, kunnen er ook nog normale batterijen in. Ook handig: via de USB-aansluiting kun je meteen je telefoon of tablet opladen. Let op: deze Boomster is de voorloper van de nieuwe Boombox 2.0 en heeft andere specs (geen DAB+, display en vaste antenne).

In samenwerking met Teufel mogen we een door Triggerfinger gesigneerde Boomster weggeven. Kans maken op deze te gekke prijs ter waarde van € 299,99? Vul hieronder het antwoord op de prijsvraag in Lust For Life 086 in, aangevuld met je adresgegevens en meld je aan voor de nieuwsbrieven van Teufel en Lust For Life. Wie weet heb jij dan straks zo’n geweldige gesigneerde Boomster in huis!