Stem op de beste gitaristen aller tijden en win een Hendrix-vinylbox!

Na bijna honderd LFL’s vinden we het wel eens tijd worden om onze lezers de eeuwig prangende vraag te stellen: wie zijn de beste rockgitaristen aller tijden? Staan modernere helden als Joe Bonamassa en John Mayer inmiddels op dezelfde hoogte als pioniers Clapton, Page en Hendrix? Is Jan Akkerman nog altijd de grootste virtuoos van Nederland? En wat zijn eigenlijk de ultieme gitaarsolo’s volgens jullie? In een van de volgende edities stellen we de ultieme lijst samen, maar daarvoor hebben we dus wel jouw hulp nodig! Geef via het formulier hieronder jouw lijstjes met favoriete gitaristen en gitaarsolo’s door en maak automatisch kans op de nieuwe Jimi Hendrix-vinylbox Songs For Groovy Children!

We weten het: het is lastig om gitaristen met elkaar te vergelijken. Bij de een staat het gevoel voorop (we noemen een B.B. King), terwijl de ander indruk maakt met de meest flitsende speltechnieken (neem de Satriani’s en Vai’s van deze wereld). Toch heeft iedereen zo zijn favorieten en heeft een aantal muzikanten ontegenzeggelijk een flinke invloed gehad op latere generaties gitaarhelden.

Geef hier vóór 1 november jouw top 3 van gitaristen en solo’s door (of mail je lijstjes naar prijsvraag@lflmagazine.nl) en maak automatisch kans op de nieuwe lp-box Songs For Groovy Children van Jimi Hendrix, met vier historische Band Of Gypsys-concerten (release: 1 november). De uiteindelijke lijst vind je later dit jaar in een speciale editie van Lust For Life!

Jouw favoriete gitaristen


Keuze 1

Licht hier je keuze toe: (niet verplicht)

Keuze 2

Licht hier je keuze toe: (niet verplicht)

Keuze 3

Licht hier je keuze toe: (niet verplicht)

Jouw favoriete gitaarsolo's (niet verplicht)


Keuze 1 (artiest + songtitel)

Keuze 2 (artiest + songtitel)

Keuze 3 (artiest + songtitel)

Jouw gegevens


Naam

E-mail

Leeftijd (niet verplicht)