Vul jouw Rolling Stones Top 3 in en maak kans op een prijzenpakket!

Je mag 2022 gerust bestempelen als het jaar van The Rolling Stones. Niet alleen bestaat de band maar liefst zestig(!) jaar, ook komen de mannen – helaas zonder Charlie Watts – naar Nederland voor een optreden en staan er mooie nieuwe releases op stapel. Reden voor ons om in een van de komende edities van Lust For Life ruim aandacht te besteden aan de band – en daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Vul jouw top drie van Stones-songs in en maak kans op een prachtig prijzenpakket met de luxe vinylbox Live At The El Mocambo en het boek The Rolling Stones Unzipped!

In onze speciale zomereditie presenteren we de ultieme Stones Top 60, naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van ‘the world’s greatest rock & roll band’. Er zijn niet veel rockgroepen waarbij je zo’n forse lijst met klassiekers kunt samenstellen, maar The Rolling Stones behoort zeker tot de uitzonderingen. Naast megahits als (I Can’t Get No) Satisfaction, Sympathy For The Devil, Angie en Start Me Up zijn er immers ook genoeg albumtracks die inmiddels als Stones-favorieten gelden, zoals Under My Thumb op Aftermath, Can’t You Hear Me Knocking op Sticky Fingers en Memory Motel op Black And Blue.

In samenwerking met Universal mogen we de nieuwe vinylbox Live At The El Mocambo van The Rolling Stones verloten! Daarop staat het legendarische optreden dat de mannen in 1977 in een kleine club in Toronto gaven. En dat is nog niet alles, want uitgeverij Xander stelt een exemplaar van het boek The Rolling Stones Unzipped beschikbaar! Vul om kans te maken op dit prijzenpakket hieronder jouw top 3 van Stones-songs in, eventueel met motivatie. De uiteindelijke lezerslijst vind je in Lust For Life editie 122, die op 29 juni in de winkels ligt. Wij zijn erg benieuwd naar jullie keuzes!

Foto: Mitchell Giebels