Welkom op de vernieuwde website van Lust For Life!

Foto_PaulEvaBlog

Terwijl ik dit verhaal tik, is het vrijwel uitgestorven op straat. Er komt nog heel af en toe een verdwaalde voetganger langs, een auto die nog even laat ergens moet zijn. Op de burelen van Lust For Life is het echter nog een gekkenhuis. Waarom? Over een paar uur leest u dit en dat betekent dat onze compleet vernieuwde website het levenslicht heeft gezien. En zoals het hoort bij de lancering van een nieuw platform, zijn er nog aardig wat laatste loodjes die liggen te wachten. Maar potverdorie, wat zijn we blij met lflmagazine.nl!

De laatste keer dat we hier tot in de late uurtjes zaten, was – afgezien van een sporadisch uit de hand gelopen deadline van ons magazine – ongeveer drieënhalf jaar geleden. Inderdaad, bij de lancering van onze vorige website. Dat blijven stiekem altijd mooie tijden: omringd door pizzadozen en vergezeld door sloten koffie de puntjes op de i zetten. De wallen op de knieën, de tong uit de mond en bij ons team de stoom uit de oren. Maar als de puntjes dan gezet zijn, is het tijd voor de pintjes.

Waarom de website van Lust For Life compleet vernieuwd is? We vonden dat de oude wel een likje verf kon gebruiken. Maar we wilden jullie, onze lezer, ook graag trakteren op een aantal nieuwe dingen. Zo vind je op lflmagazine.nl nóg meer concertrecensies en interviews. Daarbij beginnen we met een redactieblog, waarin onze redactieleden vertellen wat hen bezig houdt en ze hun kennis loslaten op de actualiteiten. Ook starten we met de cd-recensie van de week. En natuurlijk ben je bij ons altijd aan het juiste adres als het gaat om de beste informatie achter het nieuws en leuke prijsvragen. Onveranderd: de mooiste concertfoto’s van ons geweldige team popfotografen. Zo blijft onze website het ideale verlengstuk van ons magazine.

Vanaf vandaag verandert ons webadres van lustforlifemagazine.nl in lflmagazine.nl. Met het beste wat je van ons gewend bent, maar dan net een beetje meer. Ik zou zeggen: neem het ervan. Veel muziekplezier gewenst!

1 Reactie

 1. Harry Pater 11 december 2013 Reageer

  Laat ik dan de eerste zijn die reageert (althans: er staat “0 reacties”).
  Hartelijk gefeliciteerd met de prachtige nieuwe website!
  Ik heb nog niet alles kunnen bekijken, maar ben heel blij met wat ik tot nu toe heb gezien. En ben er best een beetje trots op dat ik af en toe mag meewerken (tot nu toe aan de oude site)!

  Groeten,
  H@rry Pater

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.