Bon Jovi in Zeebrugge

Niet geheel volgens verwachting was het zondag een prachtige dag voor het langverwachte Bon Jovi Open Air concert in Zeebrugge, België. De dag begon wat bewolkt maar al snel kwam de blauwe lucht tevoorschijn en was het tijd om te genieten van een stevige portie rock.

De mannen van Bon Jovi worden na de optredens van ARID en Billy the Kill oorverdovend onthaald op het strand van Zeebrugge. De band start direct met Happy Now van The Circle en trakteert vervolgens het publiek vijf kwartier lang op een zeer wisselende set van oude en nieuwe hits. Jon Bon Jovi weet precies hoe hij zijn fans moet bespelen en bij nummers als Captain Crash, Have A Nice Day en Raise Your Hands wordt het Belgische strand dan ook gevuld met in de lucht stekende handen. Gitarist Richie Sambora maakt een zeer frisse indruk na zijn korte periode in een afkickkliniek; hij speelt de solo’s weer als vanouds en is weer duidelijk aanwezig op het podium.

Na Keep The Faith verlaat de band even het podium om niet veel later wat moe en minder enthousiast terug te keren. De toegift telt welgeteld vier nummers en tot ontsteltenis van de vele fans blijft de tweede encore, zoals gewend van deze rockband, vandaag uit.

Foto’s: Cristel Brouwer

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.