Ali Campbell: “Mijn UB40 is de echte UB40”

UB40 with sunglasses

Nadat zanger Ali Campbell in 2008 UB40 verliet, ging de groep zonder hem verder en stapte hij met zijn eigen Dep Band het podium op. Nu ook oud-collega Astro bij de originele band is opgestapt, heeft het duo de handen ineen geslagen en samen met toetsenist Michael Virtue een eigen incarnatie van UB40 opgericht. Twee bands met dezelfde naam, is dat niet verwarrend? “Er is maar één echte UB40 en dat is de mijne.”

De agenda van Ali Campbell is op dit moment goedgevuld. “We zijn druk bezig met onze wereldtournee en komen net terug uit Dubai en Zuid-Afrika.” Sinds hij met voormalig bandmaatje Astro een eigen versie van UB40 heeft opgericht, staat de telefoon bovendien roodgloeiend. “Het is natuurlijk ook een interessant verhaal. Leadzanger verlaat band, start zijn eigen versie van die band en krijgt dan opeens versterking van de andere leadzanger.” Toch is Campbell vooral ook op muzikaal vlak blij met de hereniging. “Astro heeft de dynamiek echt omgegooid. Niet alleen voor het publiek, dat het fijn vindt om zijn nummers weer door hemzelf vertolkt te horen worden, maar ook voor mij als entertainer. In de originele UB40 kondigde ik nooit de nummers aan, dat deed mijn broer Robin altijd. Nu Astro terug is, hoef ik niet meer de hele tijd de frontman en publieksopwarmer te zijn; die taak kunnen we nu delen.”

“Klap in mijn gezicht”
De overstap van Astro kwam voor velen als een volslagen verrassing, niet in de laatste plaats voor zijn toenmalige bandcollega’s. Ali Campbell was echter al wat langer op de hoogte van de plannen. “Astro dacht er al een tijdje aan om daar te stoppen. Dat countryalbum dat vorig jaar verscheen [Getting Over The Storm, red.] was voor hem de druppel. En dat snap ik heel goed, voor mij was die plaat ook een klap in mijn gezicht. Ik denk echt dat de band dat heeft gemaakt om mij te irriteren. Toen ik UB40 in 1978 begon, wilde ik maar één ding: reggaemuziek promoten. Ik was de leider, degene die de beslissingen nam, de teksten schreef. En dan komen zij nu ik weg ben met een countryalbum. Ik heb er gewoon geen woorden voor, zo erg vind ik het.”

Dat is volgens Campbell dan ook precies wat er mis is met de ‘andere’ UB40: er klinkt nog te weinig echte reggae in door. “Je moest eens weten hoeveel klachten ik via mijn website heb binnengekregen van mensen die naar een UB40-concert gingen en compleet teleurgesteld waren omdat ze de bezieling misten. En omdat ze niet wisten dat ik er niet meer bij zit. Ik promoot mijn concerten altijd eerlijk als ‘Ali Campbell’s UB40’ zodat mensen weten waar ze aan toe zijn. Bovendien heb ik een geweldige band achter me staan, de beste reggaeband van dit moment zou ik willen zeggen.”

Melkweg
Met die band komt Campbell nu naar Nederland: op maandag 10 november staat hij in De Melkweg. “Echt te gek, een van de zalen waar het ooit voor ons in Nederland is begonnen,” legt hij uit. “Mensen kunnen een echte Greatest Hits-set verwachten, want dat is wat ze van UB40 willen horen.” In tegenstelling tot de andere UB40 is Campbell de afgelopen jaren weinig in ons land geweest. “Ik dacht: ik ga wel wanneer zij zichzelf hier compleet kapot hebben gemaakt. En dat lijkt nu het geval te zijn, want elke keer dat zij naar Nederland komen, staan ze in kleinere zaaltjes. Voor iedereen die de afgelopen jaren teleurgesteld is geraakt in de band, wil ik zeggen: kom naar De Melkweg! Want mijn UB40 is de echte UB40. Zelfs de legendarische reggaeproducers Sly & Robbie zeiden dat laatst tegen me na het zien van een optreden: ‘Met jouw stem en die van Astro heb je de echte sound van UB40, man!'”

Broederruzie
In de andere UB40 is het nu Ali’s broer Duncan Campbell die de leadzang voor zijn rekening neemt. “In hem ben ik nog het meest teleurgesteld. Toen ik twijfelde of ik nog wel door wilde gaan met de originele band, was hij degene die me adviseerde om te stoppen. Dat hij kort daarna mijn plek innam, voelde dan ook echt als een steek onder water. Hij was altijd ‘de broer die de boot gemist had’ omdat hij niet in UB40 zat. Toen hij bij de band kwam, was hij ook acht jaar werkloos geweest. Nou ja, ik wil er verder ook niet te veel woorden aan vuil maken, want dan lijk ik zo verbitterd. Hij heeft in ieder geval zijn fifteen minutes of fame gehad, zullen we maar zeggen.”

Nieuw album
Ondanks alles is de herinnering aan ruim dertig jaar UB40 niet bedoezeld voor Ali. “We hebben een fantastische tijd gehad en we waren echt broers voor elkaar. Ik ben trots op wat we hebben neergezet en nu is het voor mij tijd om met mijn eigen UB40 naar de toekomst te kijken. We hebben een nieuw album gemaakt dat later dit jaar moet verschijnen. Het wordt een echte reggaeplaat zoals mensen dat willen van UB40. En Astro zal er ook op te horen zijn. Verder hoop ik vooral dat UB40 over een jaar of dertig herinnerd wordt als een innovatieve band met bevlogen songteksten. Deze band draait om reggae, man! Kom je na het concert in De Melkweg een jointje met me roken?”

Ali Campbell’s UB40 staat op maandag 10 november in De Melkweg, Amsterdam en op 12 november in De Oosterpoort, Groningen.

48 Reacties

 1. norman 7 mei 2014 Reageer

  Hij heeft de naam UB40 nodig omdat hij onder zijn eigen naam geen enkel concert verkoopt. Maar als hij echt zo groot is als dat hij in dit interview doet geloven…. Verkoop de ziggodome dan uit. De echte UB40 speelde aflopen jaar ook in de Melkweg, dus wat nu kleine zaal!!!

  • theo 15 november 2014 Reageer

   Bull shit

   • Mommyless 28 oktober 2015 Reageer

    De 3 eenheid vormen nu 1 team. Zij hebben geen 30 man nodig op de podium. Geloof mij maar dat ZIJ 3-en die 80’s sound hebben en domineren waar ze beroemd om stonden.

  • theo 14 december 2014 Reageer

   Ik weet 100% zeker dat ali het ahoy vol krijgt. Er zijn mensen die nu aan de band hangen van zijn broer robin die ook onder de naam ub40 verder gaan waarvan de meeste er wel achter komen hoe slecht ze zijn als ze eenmaal naar een concert zijn geweest.

 2. Gerda 8 mei 2014 Reageer

  Volgens mij heeft hij teveel jointjes gerookt. “ïk ga wel als zij zich hier kapot hebben gespeeld en dat lijkt nu het geval te zijn”. Wishfull thinking noemen ze dat. De afgelopen concerten zijn geweldig geweest. Goede mix van oud, nieuw en hits. Ik wacht wel tot de real deal weer komt!!!

 3. Eric 8 mei 2014 Reageer

  Jullie kunnen natuurlijk zeggen wat jullie willen maar Ali en Astro zijn wel de stemmen van UB40.En als je een echte fan bent dan hoor je toch liever UB40 met Ali en Astro.Ze hadden gewoon 6 jaar geleden als volwassen mensen met elkaar moeten praten dan hadden ze nu nog bij elkaar geweest.Ik ga in ieder geval kaarten bestellen en ben blij dat Ali weer naar Nederland komt.En ik geloof er heilig in dat het aankomende album van Ali,Astro en Micky onder de naam UB40 veel beter is dan dat waardeloze getting over the storm.Want dat was echt een UB40 onwaardig album.Zeg nou zelf.

  • Gerda 10 mei 2014 Reageer

   Net als bij Norman gaat het bij mij over de totale sound en niet alleen een stem. Ik hoef die 2 niet terug sterker nog mochten ze bij elkaar komen, wat ik niet zie gebeuren, zal ik naar geen enkel concert meer toe gaan. Smaken verschillen, ik persoonlijk vind GOTS wel mooi net als homegrown wat ook volgens een hele hoop fans een slecht album was. The real deal heeft het in ieder geval niet nodig om hem door het slijk te halen om aandacht te krijgen om concertkaarten te verkopen.

 4. norman 9 mei 2014 Reageer

  UB40 is de totale sound en niet alleen de zanger, voor mij. En ja Gerda ik heb ook enorm genoten van de concerten van de ECHTE UB40. En de enige die rotzooi over de rest uitstrooit is Aldi. Waarschijnlijk nodig om de pers te halen en zo zijn concerten te verkopen. Met alleen de Naam Ali Campbell lukte dat maar zelden!!! En G.O.T.S is een album wat niet bij iedereen in de smaak valt dat mag. Maar probeer maar eens 35 jaar origineel te zijn, volgens mij hebben alle grote bands wel eens uitstapjes gemaakt naar onbekend terrein, dat kunnen ze omdat ze een veel albums hebben om op terug te vallen. Voor mij blijft er maar EEN UB40 en dat is niet diegene die nu in de melkweg gaat spelen.

 5. Eric 10 mei 2014 Reageer

  Hoi Norman en Gerda,tuurlijk is het de complete sound.Maar de complete sound word voornamelijk pepaald door de zangers.En als je andere fans hoord hadden die toch ook liever gehad dat de band nog bij elkaar was geweest.Het is nu eenmaal zo.En modder gooien gebeurt van beide kanten denk ik.

 6. Astrid 10 mei 2014 Reageer

  Hij wil bevlogen reggaeliedjes maken? Zegt de man die Purple Rain heeft gecoverd? Sorry, maar ook dat heeft niks met reggae te maken. Geldt voor dat hele album trouwens. Vind het ook zo grappig dat al die Ali-lovers zichzelf de echte fans noemen. Nou, dan ben ik maar geen echte fan, Ali kan wat mij betreft de hot op. Die weet zich alleen te promoten door zijn oude makkers slecht te praten. Nu dat Astro erbij is, zet ie ineens ook Mickey op de plaatjes, terwijl je die de voorgaande 6 jaar niet hoorde of zag. En ineens willen ze ook de UB40 naam. Ja, omdat ze het zonder niet gaan redden, zoveel is Ali de voorgaande jaren wel duidelijk geworden. Hij heeft misschien de stem, maar de sound zal ie nooit hebben zonder de originele bezetting.

 7. Olga 11 mei 2014 Reageer

  Voor mij is de enige echte stem van UB40
  toch echt Ali, ben 2x naar concert met
  Duncan geweest , viel zwaar tegen.
  Ik ben er 10 november in ieder geval bij
  in de Melkweg en kijk er nu al naar uit!

 8. Carlo 21 mei 2014 Reageer

  Duncan is een goede zanger met een warme stem. Mooier als dat nasale stemmetje van Ali. Hij is verbittert. Heb ze afgelopen maand in Uden gezien . Echt een sfeervol concert. De toetsen en de blazers sessie maken de sound .

 9. Eric 24 mei 2014 Reageer

  O,ja Carlo, nou met dat nasale stemmetje van Ali daar zijn ze toch verschrikkelijk beroemd mee geworden.De sound van UB40 is wel het zelfde gebleven alleen met een andere stem.Maar ieder z’n eigen smaak.Toch.En iedereen kan wel zeggen dat Ali het zonder de naam UB40 niet red,maar de UB40 zonder Ali staat ook niet meer in de grote zalen en stadions.Het is gewoon jammer dat het zo gelopen is met die band.

 10. Coco 25 juni 2014 Reageer

  Als UB40 met Duncan zo goed was, waarom gaat hij dan vragen aan het publiek om mee te zingen?
  Vroeger waren de Melkweg, HMH en Ahoy de zalen die ze bomvol kregen.
  Laatste concert in Dordrecht maar 200 man van de oude UB40 met Duncan.
  Brian Trevors moesten ze er direct uitgooien met zn grote bek, die staat op het podium alsof UB van hem zelf is.
  Nee, ik geloof nu Astro Mickey en Ali op weg gaan dat ze weer volle zalen trekken.

 11. john 14 juli 2014 Reageer

  ik ben 48jr en al van heel jong fan van ub40 en nog steeds ben ik dat zal ook nooit veranderen en vind het dan ook heel goed dat ali trug gaat ali hoort in en bij ub40 hij heeft de band zelf opgezet toen ook en een mooiere en betere stem als da van ali voor reggae muziek ga je in mijn ogen ook nooit ni vinden go on ali en zo als jij wel is zeg reggae music is the key to my heart met jou stem en reggae music zul je mij echtni peste gr je aller grootste fan john

 12. karim 19 juli 2014 Reageer

  ali campbell: Die unieke ub40 stem, de emotie, de snik in zijn stem. Nee, daar kan duncan campbell niet aan tippen. Alhoewel ik het album GOTS niet zo slecht vind, als de meesten. Het is inderdaad een stijlbreuk en dus even wennen als rechtgeaarde reggaefan, maar slecht zou ik het niet willen noemen.

  Maar goed,wat mij betreft is er inderdaad maar een echt UB40, en dat is het ub40 met Ali Campbell…

  Ben benieuwd naar het album, hoop dat het zo goed is als guns in the getto of who u fighting for, 24/7.

  Peace and love to y’all, my fellow UB’s……

 13. petra 29 juli 2014 Reageer

  I love Ub40 , ben er 2x 1x Maastricht en 1x in DenBoch geweest echt geweldig. Ali is de stem van Ub40.

 14. gino 23 augustus 2014 Reageer

  Hopen dat ze allen weer samen komen. UB40 zoals was en hoort te zijn. De band zonder Ali is niet kompleet, maar Ali met zijn solonummers is het ook niet helemaal. Ik denk en hoop een kwestie van geduld. Wil men echt volle zalen… dan de UB40 met UB40. Scheelt verwarring en iedereen (bijna iedereen) blij. Ze moesten maar eens rond de tafel met elkaar (met of zonder joint). Ik wacht het af en zet zo nu en eens lekker een cd op met die fantastische nummers.

 15. judy 8 september 2014 Reageer

  Heb UB40 gezien met Ducan als leadsinger , wat een teleurstelling pfffffff…kan totaaaal niet tippen aan de stem van Ali en wees eerlijk zonder die zo herkenbare stem van Ali was het geen UB40 die daar op het podium stond ( voor mij ) Dus ik ben hier zeer blij mee en hoop ze live te kunnen zien deze ‘Nieuwe’UB40 …this made my day <3

 16. Tineke 5 oktober 2014 Reageer

  Heb UB 40 gezien en gehoord, zonder Ali. Ik was speciaal voor hun naar het concert gekomen.(Er waren meerdere artiesten aanwezig) Was alleen veel eerder thuis dan de bedoeling was. Had niet goed opgelet dat Ali niet meer de leadzanger was, en dat was voor mij een enorme afknapper. Heb dan ook niets van hun verdere repertoire meer gevolgd. Ga nu Ali en co volgen, ben benieuwd.

 17. Dirk 18 oktober 2014 Reageer

  Ali is UB 40, sinds ali weg was is UB 40 niet meer wat het was en de stem van Ali blijkt niet te evenaren. Blij dat Ali weer naar Nederland komt, genieten weer.

 18. William 26 oktober 2014 Reageer

  Ali Campbell is gewoon UB40 daar kan lang of kort over zieken
  maar het is gewoon een Feit, UB40 nu met die duncan is gewoon helemaal niets bagger het klinkt voor geen kanten,
  en als je een echt fan bent dan ben je het met me eens dat Ali Campbell UB40 is en Duncun niet,

 19. marcel 11 november 2014 Reageer

  Gisteren was het weer super. Eindelijk weer de oude sound. Het is een heel groot verschil tussen Ali en Duncan.

 20. Lique 15 november 2014 Reageer

  UB40 zonder Ali is geen UB40, zo jammer dat ze niet meer samen zijn,maar ben blij dat Astro ook zo slim is geweest (net als Mickey die ook al zo slim was) om naar Ali terug te gaan.
  Ali heeft “gewoon” een gouden stem en daar kan Duncan nooit tegen op en niet te vergeten zijn uitstraling ;-) met zijn mooie pretoogjes, smile en heerlijk kort geknipt koppie (wauw) … geweldig om naar te kijken ;-)
  Hun hebben meer volle zalen dan de “andere Ub40” ooit nog zullen krijgen.
  Volgend jaar 21-04 zijn ze er weer in Nederland en ik ben er ook bij :) heb de kaartjes al besteld yeahhhh
  Van de andere aller grootste fan ook 48 ;-) (john) Lique

 21. Paul 20 november 2014 Reageer

  Afgelopen week Ali Campbell in 013 , dit is toch echt THE voice van UB40 mensen , kippenvel ! Wat een heerlijke zanger , jammer voor Robin en duncan en Co. , maar er is maar 1 UB40 en dat is Ali , astro en micky , van mij mogen ze morgen alweer terugkomen ! Super !!!

 22. Antje 8 januari 2015 Reageer

  Ik ben in november 2014 in de Oosterpoort geweest naar
  UB40 en dat was evht fantasties er is geen betere zanger dan Ali Campbel en dat is de Voice van UB40 en er is geen andere en zeker niet zijn broer Duncan.
  ALI CAMPBEL is the voice of UB40!!

  Groetjes Antje.❤️

 23. reggae girl 15 januari 2015 Reageer

  Ub40 gaat om de sound en de stem ik ben bij allebei concerten geweest maar sorry hoor zonder Ali geen UB40 Ali is THE VOICE OF UB40 xxx

 24. bb 22 april 2015 Reageer

  Nou ali…. Ik ben vorig jaar bij ub40 geweest van Robin en Duncan en gister bij die van Ali en astro

  De muziek was beide goed. Maar bij Robin en Duncan was veel meer sfeer. Betrokken het publiek er meer bij. De band van Ali stond maar een beetje hun ding te doen. Alleen astro Had leuk contact met de zaal

 25. Luke 2 augustus 2015 Reageer

  Gisteren waren ze in Leuven en het was super vals..lelijke afknapper qua sound..en zonder Ali…na één nummer teleurgesteld naar huis vertrokken..ik miste de oude sound van ub40 met Ali helemaal..was treurig

 26. arjan 13 oktober 2015 Reageer

  Er is maar 1 ub40 en dat is met ali en astro
  Over 2 weken staat die prutser van een duncan in eindhoven.
  Dat is uitverkocht maar ik denk dat veel mensen toch echt zwaar teleur gesteld naar huis zullen gaan.
  Eigenlijk zouden ze het ook meer duidelijk moeten maken dat het niet de echte ub40 is vind ik

 27. Natasja 29 oktober 2015 Reageer

  Ik ben gisteren in Eindhoven geweest UB40 met Duncan
  ik vond het tien keer NIKS!!!!
  Slechte zang , slecht geluid
  ik hebt “het” niet gehoord,gezien en Gevoeld!!
  Ik ben echt Teleurgesteld !
  Voor mij is dan ook opzeker Ali Campbell UB40!!!

 28. Marcel 7 november 2015 Reageer

  Ali…! Gooi Ahoy nog maar een keer vol ! We zullen er zeker zijn !

 29. Maggy 8 mei 2016 Reageer

  Al bijna 35 jaar “getrouwd” met UB..mijn bandje, maar wel mét Ali. Nadat Ali weg was heb ik ze nog 2x gezien in de nieuwe bezetting en nee, dat is het echt in de verste verte niet. Nice try but it didn’t work. Morgen ga ik naar een uitverkocht HMH, het extra concert…dat zijn de mooiste. De mannen gaan “los” spelen extra en die sfeer is te terug te voelen in de zaal. Heel veel zin in, maar vooral in het vertrouwde heerlijke UB-geluid met Ali…de enige leadzanger die UB40 op een onnavolgbare wijze, kauwgom kauwend ons weereen avond vol kippenvel kan geven…

  • Richard 10 mei 2016 Reageer

   Maggy,

   Jij snapt het
   Wat een topavond. Ali, Astro en Mickey = UB punt

 30. auktje 8 mei 2016 Reageer

  7 mei in amsterdam geweest in de heinekenhal en met ali en astro 1 woord geweldig ik heb ontzettend genoten en vond het een geweldig concert
  en zoals mijn voorganger zei de heerlijke kaugum kauwende ali cambell geweldig oude nummers ben helemaal uit mijn dak gegaan
  super super hoop ze zeker nog een x te zien en dan liever hier in groningen ahahahahah

 31. Johan kruijt 10 mei 2016 Reageer

  ben gisteren naar het concert in de HMH geweest. Was goed, helaas miste ik wel de blazers (De echte).

 32. Richard 10 mei 2016 Reageer

  Beste Johan,
  Ik weet niet wat jij heb gehoord maar jeetje wat een blazers heb ik gehoord gisteren en Ali was in topvorm.
  Wat te denken van de drumsolo aan het begin van de toegift. Pffff echt genieten.
  Kijk alweer uit naar de volgende keer!!!

 33. gerry 24 mei 2016 Reageer

  Er is maar een UB40 en dat is met ali. Astro & Mickey. WEAREUB40. BIG LOVE REGGAE MUSIC.

 34. Robbert 1 juni 2016 Reageer

  Vorig jaar ali astro gezien bij night at the park den haag , vond t zwaar tegenvallen , standaart afgeraffelt en niet de band sound die ik sinds 1980 gewend ben.. Net kaarten voor de andere band gekocht 25-11-16 in oosterpoort groningen ..ik ben benieuwd .. Ik ga btw voor de roots reggae sound die de band had en niet perse voor de zang .. Ik wil bass n drum en blazers natuurlijk ..

  ONE LOVE ❤

 35. Marco 25 juni 2016 Reageer

  allemaal dat gelul over Ali niet kan zingen en dat hij zonder astro en Mickey geen ub40 is schei toch uit enige echte UB40 is Ali. vroeger was er maar een kon zingen en dat was Ali cambell hij heeft de beste mensen om zich heen dus die zijn ub40.en dat er andere zeggen over de cover purple Rain leuk gedaan smaken verschillen

 36. andre scholtens 10 augustus 2017 Reageer

  met de stem van Ali is UB40 UB40! !!!! en met de nep stem van z’n broer klinkt het toch niet echt.
  ik ga pas naar een concert als Ali erbij is ,of ga wel lekker naar een dvd kijken uit de oude doos van UB40! !
  de echte sound ,of helemaal geen sound !

 37. Richard van Dinther 25 december 2017 Reageer

  Al jaren fan van ub 40
  En live in de begin tijd een fantastische band. Zonder Ali mis je gewoon een goede lead zanger. En de band vindt ik bij Ali ook proffesioneler. Het zit met duncan tegen vals aan.

 38. Jenny Hoefsteders 21 januari 2018 Reageer

  Ali en zijn stem is gewoon ub40 gisteren concert geweest in heerlen was heerlijk maar miste toch ali

 39. Nadia 25 januari 2018 Reageer

  Wij ook pas naar UB 40 concert in Heerlen geweest. Ik begrijp niet dat mensen dit goed vinden. De stem van Ali is UB 40! We waren echt teleurgesteld. De huidige zanger ( broer) zong met grote moeite, en dat was niet alleen te horen maar ook te zien aan zijn vreemde gezichtsuitdrukking tijdens het zingen. Jammer.

 40. peter 18 februari 2018 Reageer

  hebben jullie het nieuwe liedje gehoord,die op het nog uit te komen album staat van ali,astro en mickey,she loves me now,dat is echt weer de echte ub40 sound van vroeger,ga maar eens luisteren op youtube.

  peter

 41. Joop 2 mei 2018 Reageer

  Heb de cd van UB40,Ali, Astro en Mickey gekocht omdat ik dacht ik geef het eens kans. Wat een waardeloze cd. Echt zonde van m`n geld. Vroeger kon die Ali Campbell fantastisch zingen. Rooit nu helemaal nergens naar. Je word al misselijk als je die arrogante kop ziet op z`n facebook. Met die filmpjes die hij er op zet. Staat hij daar een beetje te doen of hij UB40 is.Nee deze maand komt de nieuwe cd uit van de echte UB40. En dan met Duncan Campbell als zanger. En dat is op dit moment een stuk beter als wat Ali nu presteert. Het is puur de totaal sound van de band wat het echte UB40 geluid brengt. Ik verwacht veel van die cd. Plus de bandleden zijn erg aardig en benaderbaar voor alle fans. Zijn fantastische mensen en nemen echt de tijd voor je. Die Ali Campbell loopt maar een beetje mans te doen met zo bodycard er naast. Puh, meneer de artiest. Dikke kwijlebal die gozer. Is zonder zijn oude maatjes helemaal niets waard. Niet als mens en niet muzikaal. Kan maar beter stoppen met muziek maken. En de naam UB40 behoord toe aan de mensen die UB40 echt zijn.

 42. Hanne 24 augustus 2019 Reageer

  Ben donderdag
  Naar Glemmer geweest met de echte UB 40 met Ali geweldig wat een muziek en zweer
  Ik ben 64 jaar en jaren fan
  Dus er is maar een UB 40
  Voor mij toppie

 43. Stephan 27 augustus 2021 Reageer

  Ik heb Duncan in het begin gehoord en laatst nog eens…..
  Beide keren verschrikkelijk!

  Hij heeft geen stem voor Reggea, klaar!

  Triest dat beide partijen zo tegen elkaar bezig zijn! Zwaar ondermaats.
  Ali kan zo niet eens naar de begrafenis van zijn vroegere beste vriend Brian Travers.

  Iedereen die praat over de sound, dat is bulkshit!

  UB40 zonder het geluid van Ali is niets.
  Ali en Astro zonder de rest zijn redelijk goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.