Editors Picks

 • Paaspop 2019 – Fotoverslag

  In blote bast flaneren op een festival in april. Dat klinkt als hoogmoed, maar op Paaspop 2019 blijkt toch alles mogelijk. Lust For Life neemt je mee naar het feestje tussen de Brabantse stallen!

 • Dawn Brothers: ‘Het is niet alsof wij ons de hele dag in de sixties wanen’

  Het is een van de leukste uitwassen van Record Store Day 2019: de samenwerking tussen Dawn Brothers, DeWolff en Tim Knol op de ep Next Of Kin. Lust For Life sprak in Amsterdam met enkele van de hoofdrolspelers over dit unieke project.

 • Rufus Wainwright in Koninklijk Theater Carré

  Rufus Wainwright heeft net gehoord over de grote, verwoestende brand in de Notre-Dame. Veel mensen in Koninklijk Theater Carré duidelijk nog niet, aan de reacties te horen. Als we dan toch een avond moeten beleven waarop kunst en melancholie samenkomen, dan maar bij Rufus Wainwright, toch?

 • The Magic Numbers: ‘We pasten niet tussen de coole lui’

  Lange tijd was het stil rondom The Magic Numbers, maar nu de Britse band is helemaal terug met het album Outsiders en een nieuwe tour. Voorafgaand aan shows in Nederland sprak Lust For Life met zanger/gitarist Romeo Stodart.

 • UB40 ft. Ali & Astro in Ziggo Dome

  Het is lekker rustig vertoeven de Ziggo Dome: reggae is nog steeds populair in Nederland, zo blijkt uit het concert van de heren van UB40. Hoewel, van dé heren van UB40 valt anno 2019, het veertigjarig jubileum van de groep, niet te spreken…

 • Joe Jackson in Paradiso Amsterdam

  Zijn laatste twee albums zijn uitstekend en de vorige keer dat Joe Jackson in Amsterdam optrad, zullen we niet snel vergeten. De verwachtingen waren deze avond in Paradiso dus hoog gespannen. Jackson stelde niet teleur en bracht een vleugje nostalgie en veel goede muziek.

 • Todd Rundgren in Paradiso

  Todd Rundgren propte woensdag in Paradiso zo’n beetje al zijn grootste klassiekers in de eerste helft van de show, om de rest van de avond de ware ‘Todd-heads’ te plezieren met obscuurder werk. Daarmee bediende hij beide kanten van zijn fanbase en ging iedereen voldaan naar huis.

 • Amy Macdonald in TivoliVredenburg

  De Schotse singer-songwriter Amy Macdonald brak ruim tien jaar geleden door met de hits This Is The Life en Mr. Rock & Roll. Na vier platen vond zij het wel tijd voor een Best Of-album: Woman Of The World en deze show in de Grote Zaal van TivoliVredenburg staat in het teken van die verzamelaar.

 • Florence And The Machine in Rotterdam Ahoy

  Florence And The Machine blikt tijdens een persoonlijke show van de High As Hope-tour terug op de plek waar ze opgroeide, vertelt het publiek in Rotterdam Ahoy over vrouwenrechten en het belang van in het moment leven.

 • Bruce Dickinson: ‘Ik geef geen ene fluit om mijn reputatie’

  In TivoliVredenburg vindt op donderdag 28 februari 'An Evening With Bruce Dickinson' plaats. De hoofdrolspeler legt aan Lust For Life graag nog even uit wat deze show inhoudt.