Eagles in Ziggo Dome

Als legendarische band heb je aan het einde van je carrière een paar keuzes. Je brengt nieuw werk waar niemand op zit te wachten, je laat zien hoe versleten je bent en hoopt op de gunfactor, of je zet, met wat hulp van wat huurlingen, een krachtige en overtuigende show neer. Eagles koos vanavond voor de laatste optie en heel Ziggo Dome zong mee.

Voor de goede orde: wie stonden er op het podium? Slechts een lid van de oorspronkelijke bezetting, Don Henley, maar daarmee doen we de andere aanwezigen tekort. Joe Walsh en Timothy B. Schmit zitten er al bij vanaf halverwege de jaren zeventig, Glenn Frey is dood en anderen van het eerste uur zijn met meer of minder onmin vertrokken. Dat gat heeft de band heel slim opgevuld: met country-legende Vince Gill en met Deacon Frey, zoon van. Daarnaast staat het podium vol met hulpkrachten, van wie gitarist Steuart Smith een speciale vermelding verdient.

Verdelen
De band steekt van wal met Seven Bridges Road, onder een virtuele sterrenhemel. Don Henley oogt vermoeider en ouder dan in 2016, toen hij een hele avond moeiteloos soleerde in de naburige HMH (nu AFAS Live). In plaats van zich te forceren, verdeelt Henley vanavond zijn krachten. Regelmatig zingen anderen, soms hij, soms drumt hij en een enkele keer lijkt Don zelfs helemaal verdwenen. Heel verstandig, want zo klinkt zijn stem aan het begin (Take It Easy) nog net zo goed als aan het einde.

“We komen hier al 46 jaar”, zegt Henley aan het begin van een show van tweeënhalf uur. Hij introduceert Deacon, een jongen met “cojones”, die de schoenen van zijn vader moet zien te vullen. Met hulp van Vince Gill, die zingt Take It To The Limit en hoewel de jonge Frey niet onverdienstelijk meedoet, is hij een van de steunpilaren op het podium. De anderen zijn Walsh en Timothy B. De laatste heeft nog steeds de stem van een jonge vent (en eigenlijk ook het uiterlijk). Joe Walsh is de held van vanavond: soms dienend op gitaar, soms vrolijk keuvelend, soms het middelpunt met eigen nummers.

Goedkeuring
Vince Gill zingt New Kid In Town, maar daar is zijn stem eigenlijk wat te bescheiden voor. Lying Eyes past hem veel beter. Deacon doet Peaceful Easy Feeling, dat zijn vader altijd bracht, en dat doet hij goed. Aan het einde van het nummer kijkt Glenn vanaf een foto goedkeurend naar beneden. De zaal zegt: “Aah.” Joe Walsh speelt de clown en voert meteen daarna indrukwekkend zijn Life’s Been Good uit. Dit is de man die met Keith Moon hotelkamers vernielde… Soms is het heerlijk om starstruck te kunnen zijn.

Legendarisch
Met The Boys Of Summer bereikt Henley de grenzen van wat zijn stem te bieden heeft. Een stevig blok met Heartache Tonight, Funk #49 (van James Gang, de oude band van Walsh) en Life In The Fast Lane volgt. De zaal kent alle nummers woordelijk en laat dat blijken. Eerste toegift Hotel California krijgt een iets ander jasje, te danken aan de weelde van al die goede gitaristen op het podium. Bij Rocky Mountain Way mag Henley weer even uitrusten, Desperado en laatste toegift Best Of My Love sluiten de avond af. Een avond met alleen maar goede nummers, uitstekend uitgevoerd en slim gepland, zodat iedereen tot zijn recht kon (blijven) komen. Zo doe je dat, als legendarische band.

Eagles in Ziggo Dome
Gezien op 1 juni 2019
Foto’s door Willie Kerkhof

79 Reacties

 1. Johan Tolsma 2 juni 2019 Reageer

  Geen woord teveel gezegd.
  Het was een fantastisch optreden met alleen maar klassiekers.

  • Cor 4 juni 2019 Reageer

   Gisterenavond geweest en het was briljant en die azijnzeiker van het NRC had beter iets anders kunnen bezoeken.

   Deze review geeft hef gevoel weer en muziek is gevoel en je hoeft het niet mooi te vinden maar afkraken vind ik een brug te ver!

   • Joop 4 juni 2019 Reageer

    Volledig met je eens het was geweldig geweldige gitaristen ik had gehoopt wat meer sologitaarwerk van Vince Gill te horen maar het was een concert van The Eagles waar hij nu onderdeel van uitmaakt en waar ik voor gegaan was en het was genieten een deel van het publiek stond om 8 uur nog in de rij en hebben de eerste nummers helaas gemist dat is het enigste minpuntje wat niet de schuld van The Eagles was want zij begonnen klokslag acht uur lag aan de entree van de Ziggodome en als laatste de recensie van de muggenzifter van het NRC ik vermoed geen liefhebber van The Eagles maar geef een objectief verslag van het optreden duizenden mensen hebben genoten op een recensie schrijver van het NRC na waarvan het de schijn heeft dat hij niet weet wat hij schrijft geen muziekliefhebber misschien ?

   • Anne-Marie 7 juni 2019 Reageer

    Helemaal mee eens! De man heeft hélémáál geen verstand van muziek. Hij had daarom beter aan de overkant bij de toppers moeten zijn.

  • Francijn 4 juni 2019 Reageer

   GEWELDIG wat ze daar hebben neergezet.Muziekaal als samenzang Perfect.DAT is nou wat ze muziek noemen.

 2. Nawi 2 juni 2019 Reageer

  Prima recensie. Helemaal mee eens. Het was een geweldige avond zonder toeters en bellen. De mannen moeten het van hun muziek hebben, niets meer en niets minder. En dat deden ze perfect!! We hebben genoten! Extra pluspunten voor Joe Walsh. Die gaf net een beetje extra op een toch al perfect concert!

 3. Martin Pot 2 juni 2019 Reageer

  Fantastisch concert. Wat een sound op deze leeftijden, haast nog mooier en beter als vanaf je DVD. Legendarisch.

 4. Klaas 2 juni 2019 Reageer

  Het was geweldig, we hebben genoten

 5. Piet 2 juni 2019 Reageer

  Gewoon fantastisch , zitten genieten.
  De show had wel twee keer langer gemogen.

 6. Jules 2 juni 2019 Reageer

  Een item van m’n bucketlist afgestreept maar eigenlijk kan het er meteen weer op. In een woord werelds.

 7. Leander 2 juni 2019 Reageer

  4e eagles concert, verveeld nooit, sublieme gebrachte klassiekers, kippenvel nummers, ik was in extase, en nog steeds, dut is het beste wat de muziekwereld te bieden heeft naar mijn bescheiden mening

 8. Heufs 2 juni 2019 Reageer

  Mooi verslag! Don Henley heeft nog steeds een perfecte stem maar misschien wat vermoeid na al deze concerten. Heb hem twee jaar geleden in Amsterdam gezien, kust Don. Daarna heeft hij American tour end World tour opgepakt misschien net iets teveel, zelfs voor hem. Heb Eagles jaren geleden in ‘oude’ formatie’ gezien. Still love to hear them they are my guys!

 9. GJ en M 2 juni 2019 Reageer

  Ook wij vonden het gisteravond magisch! Wat een top-avond. We hebben onze 15-jarige zoon er mee naar toe genomen, ook hij vond het prachtig!

 10. Rob 2 juni 2019 Reageer

  Timothy B. redde het niet helemaal bij ‘Love will etc’ maar what the hell. Het was een supershow!

 11. Eddy 2 juni 2019 Reageer

  Wat een super voorstelling. Daar kan geen CD tegenop.

 12. Dick Muntendam 2 juni 2019 Reageer

  Een geweldige recensie! Vince Gill en Deacon Frey geweldige aanwinsten! Mijn vierde concert van de Eagles en ik durf te zeggen, ondanks het wegvallen van Glen Frey, misschien wel een van de beste concerten.

 13. Raymond 2 juni 2019 Reageer

  Nog steeds top, geen slijtage te zien. Bedankt Eagles voor dit top-concert afgelopen zaterdag.

 14. Paul R. 2 juni 2019 Reageer

  Volgens mij 1 foutje in de recensie. Take iT easy zong Deacon en niet Don.
  Show was geweldig mooi, beter dan de laatste 2 edities. Prachtige beelden en leuk ook het publiek regelmatig in beeld. En ach, af en toe een krasje op de stemmen is op hun leeftijd niet erg. Top avond!

 15. Erik 2 juni 2019 Reageer

  Genoten.
  Mooi om deze klassieke band nog eens te mogen meemaken.

 16. Gerrit 2 juni 2019 Reageer

  Optreden van grote wereldklasse, werkelijk gweldig!

 17. Peter Richards 2 juni 2019 Reageer

  Genoten van de fantastische show.
  Was even bang dat met Vince Gill en Deacon Frey (sommige songs beluisterd via Youtube) er afbreuk zou worden gedaan op het warme geluid van wijlen Glenn.

  Evenaren kan natuurlijk niet maar benaderen wel.
  Prima geslaagd.
  Mistte wel no more cloudy days.

 18. Jack keijsers 3 juni 2019 Reageer

  Ik ben bewust NIET gegaan. Mijn ultieme held Glen Frey is er helaas niet meer bij. Ik heb the eagles pakweg 15 keer gezien. Jammer dat Don Felder nog steeds niet meespeelt. Stuart Smith is een goede gitarist, maar geen Eagle. Ik zag vorige maand the ultimate eagles voor 22 euro heel intiem voor 500 man, maar vooruit bijna.net zo goed. 90 euro is heel veel, zeker bij de puinhoop arena waar ook de toppers optraden.

  • Nel 4 juni 2019 Reageer

   Tsss, wat een bullshit, of je bent fan of niet. Je weet niet wat je hebt gemist.

   • Jack 4 juni 2019 Reageer

    Hallo Nel, realistisch zoals ik het zie. Glen was the leader. Ik zag ze al in 1978 in Ahoy. Perfectische voorstelling zonder verrassingen. Glen is niet te vervangen. Deacon mag meedoen om zijn achternaam.

 19. Matthijs 3 juni 2019 Reageer

  Vaak in de Ziggo dome geweest, maar dit concert, het geluid, de sfeer…. was / ben (nog steeds) onder de indruk van zaterdagavond jl. Herken mij niet in de recensie van het NRC by the way.

  Top belevenis die ik niet snel zal vergeten!

  • Jeroen 4 juni 2019 Reageer

   Matthijs, ik ben het helemaal met je eens!! De zurige recensie van het NRC sloeg helemaal nergens op!! Het was een top show, strak gespeeld en loepzuiver gezongen!!! En het grote film decor maakte het af en bracht de sfeer van de nummers nog beter over op t publiek!!!!

 20. maria keizer 3 juni 2019 Reageer

  Wat een geweldige avond. De sfeer,de fantastische muziek, zang en show. Alles klopte. Magistraal goed. Beter dan de DVD sound. Ben nog steeds een beetje in de war !!

 21. Gesina de Jong 3 juni 2019 Reageer

  Wat een geweldige sfeer en show eigenlijk perfect

 22. Marieke Beelen 3 juni 2019 Reageer

  Eerlijk, ik heb nog nooit zo’n mooi concert gehoord. Ze waren super, fantastisch. Kippenvel.

 23. Willemien 3 juni 2019 Reageer

  Genoten,..van The Eagels, en de sfeer. Het was TOP.

 24. Imke 3 juni 2019 Reageer

  Geweldige avond gehad 2 juni jl. met deze legendarische stemmen, kan hier niet genoeg van horen en meebeleven… wat een prachtige zangstemmen bij elkaar, kippenvel en een warme deken tegelijk! Gitaarspel virtuoos, echt geniaal!! Zo genoten van deze kanjers, they are the best and greatest and still going strong!! Thank you Eagles!

  • Imke 3 juni 2019 Reageer

   Sorry 1 juni, nog in andere sferen

 25. J ohnny 3 juni 2019 Reageer

  Zeer geslaagd concert. Was nog maar af te wachten na Glenn ‘s afscheid. Magistraal samenzang. gewoonweg kippenvel op meerdere momenten. Genoten. En op die leeftijd nog zo ‘n stem hebben is klasse.

 26. Henk Smits 3 juni 2019 Reageer

  Kadootje van mijn zonen
  Top concert

 27. Betty Grund 3 juni 2019 Reageer

  Het was fantastisch, enorm genoten heerlijke muziek. Bewondering voor de band om dit nog een keer te doen. Ik zou zo weer gaan.

 28. Anoniem 3 juni 2019 Reageer

  Genoten van het concert. Het was een beetje Joe Walsh starring the Eagles

  maar ….

  Wat een een f+cking God is Joe Walsh!

  Het is een mode-term, maar ik ben héél blij dat Joe in mijn emmertje zit.Persoonlijk hooogtepunt “Life’s been good”

  Ooit wilde hij voor president gaan. Als je bedenkt dat Trump 72 jaar oud is en Joe 71 zeg ik DOEN!!!!

 29. Donny 3 juni 2019 Reageer

  Als Eagles fan van het eerste uur heb ik ook genoten. Maar ik hoop dat dit hun laatste tour is geweest en dat ze hierna de eer aan zichzelf laten. Bovenstaande reacties zijn alleen maar positief maar je merkt toch dat vooral Don en Joe op hun eind zijn(Last resort werd niet gebracht)Maar wat wil je. Ze zijn al over de 70!
  Vince Gill doet t aardig maar is toch geen Glenn Frey. Oké ik kan en mag niet vergelijken maar toch…
  Joe Is een geweldige gitarist maar het is jammer dat door zijn toch vele inbreng typische Eagles nrs. niet werden gebracht. Bijv. Ol’55 James Dean After the thrill is gone Hole in the world How long.
  Trouwens ik zat in vak 213 2e ring aan de zijkant. Ik vond het geluid keihard! Misschien dat mensen in de zaal dat anders hebben ervaren?
  Maar goed zij zullen altijd mijn helden blijven!! En hun muziek bewaar ik steeds in mijn hart.

  • Rob 3 juni 2019 Reageer

   Ik zat vanavond samen met mijn schoonzoon in vak 203 en kan het meer dan keiharde – en soms heel schelle – geluid beamen. Maar de massa in de zaal en achterin hebben waarschijnlijk een andere ervaring. Maar een prachtig concert dat ik naast die van destijds in de Kuip in herinnering hou.

   • Nel 4 juni 2019 Reageer

    Wij stonden vooraan en daar was het geluid perfect

  • Reggie 4 juni 2019 Reageer

   Als fan van de Eagles sinds de jaren zeventig kan ik me helemaal vinden in de ervaring van Donny. Glenn heb ik echt gemist: zowel in de zang als in het “dragen” van de show. De man die de nummers aan elkaar praatte etc. en de show tot een geheel maakte….. Overigens absoluut niets ten nadele van Vince Gill en Deacon Frey (ofschoon ik denk dat die laatste er waarschijnlijk niet zo prominent had gestaan als hij niet de zoon was van …… Maar zoals Henley zei: big shoes to fill…) Ik zat in vak 111 en daar was het geluid inderdaad ook hard, schel en af en toe met een brom/echo….. Op de thuisreis maar goed gemaakt met The very best of……. mèt Glenn……

 30. Enzo 3 juni 2019 Reageer

  Alsof je mee werd gezogen in een live-cd.
  Onvoorstelbaar mooi.
  Niet meer in helemaal in originele staat, maar knettergoed.
  Wat een geluk dat ik erbij was

 31. ronald Verbree 3 juni 2019 Reageer

  Het was een top concert, vanaf de eerste tot aan de laatste minuut. Te kort was het, wat een muzikaal genot en wat een speelplezier nog !! hoop niet dat dit hun laatste tour was. Kunnen nog jaren mee.

 32. Anoniem 3 juni 2019 Reageer

  Afgelopen zaterdag, ik 59 jaar met mijn oudste dochter, 28 jaar we stonden in de zaal rechts aan de zijkant. Door de floppers kwamen we 10 minuten te laat, dus helaas het allermooiste nummer niet gehoord, maar wat een fantastisch optreden, ikzelf 4 x in tranen en ondanks de w

 33. René en Dana 3 juni 2019 Reageer

  Afgelopen zaterdag, ik 59 jaar met mijn oudste dochter, 28 jaar we stonden in de zaal rechts aan de zijkant. Door de floppers kwamen we 10 minuten te laat, dus helaas het allermooiste nummer niet gehoord, maar wat een fantastisch optreden, ikzelf 4 x in tranen en ondanks de warmte dik KIPPEVEL bij de meeste nummers. Ikzelf vond Vince Gill niet geschikt om sommige nummers te zingen, dan mis je het warme soms rauwe stemgeluid van Glenn…
  Supergoed voor de rest!!
  Bij het laatste nummer beiden in tranen, best of my love….
  Sometime we will meet again….diepe buiging.

 34. Erik 3 juni 2019 Reageer

  De afgelopen jaren vaak concerten gezien van bands en artiesten die al heel veel jaren mee gaan. Ik kan nu the Eagles ook aan dit rijtje toevoegen. Ik kan me redelijk vinden in de recensie maar het moet me van het hart dat het toch een redelijk saaie show is. Alles bijna perfect uitgevoerd, maar al met al redelijk slaapverwekkend. Fijn dat ik ze gezien heb, niet voor herhaling vatbaar, hoewel die kans ook minimaal is

  • Nel 4 juni 2019 Reageer

   Jij had beter na de toppers kunnen gaan.

  • Anne-Marie 8 juni 2019 Reageer

   Je had het verkeerde entreekaartje. Voor spektakel had je beter naar de Toppers kunnen gaan. Ik ben zaterdag én zondag voor de muziek én de songteksten naar dit concert gegaan.

 35. Jo 3 juni 2019 Reageer

  Optreden was fantastisch ! Ben hiermee opgegroeid en had mijn vader meegenomen naar het concert! We hebben echt genoten!

 36. José 3 juni 2019 Reageer

  Fantastische avond gehad, we hebben genoten, jaloers op de mensen die vanavond gaan, wil zo met ze ruilen,

 37. Jan 3 juni 2019 Reageer

  Respect voor Deacon. Is toch niet niks om je vader te vervangen. Hij komt er wel. Geluid was top. Azijnpissers zullen er altijd zijn. Had nog wel ‘n keer willen gaan.

 38. Jaap 3 juni 2019 Reageer

  Het was mijn grote wens om de eagles nog es live mee te maken. En heb van elke minuut intens genoten. De close harmony, het gitaarspel en de akoestiek van ziggo was TOP!!! PRACHTAVOND!!!

 39. Gonnie 3 juni 2019 Reageer

  Een geweldig optreden! Na al die jaren nog steeds een super band die laat zien dat ze nog steeds kwaliteit leveren ik heb genoten, het was echt top!!

 40. Anny 3 juni 2019 Reageer

  Fan van het eerste uur! Hotel California Tour 1977 was ik erbij, in de Ahoy. Nooit een concert gemist. Still the same: Topavond!! Genoten met mijn family, mijn kids 29, 24 & 19 waren erbij! Want dit geeft je door, dit is zo fantastisch, daar kan je alleen maar van genieten. Vince Gill was top, maar Glenn Frey is gewoon niet te vervangen. Respect voor zijn zoon, en ontroerend! Knap, heel knap dat je er staat en speelt als een Eagle!! Het was de laatste keer, en wat een voorrecht dat we er weer bij waren!! Thanks again!!

 41. René 4 juni 2019 Reageer

  Het was een fantastisch concert. Nienand is perfect dus geniet van de goede dingen en respect voor de mindere zaken. Op deze leeftijd dit presteren is ongekend. En Deacon en Vincent zijn goede aanwinsten maar je kan niet verwachten dat ze Glenn kunnen vervangen. Dat is niet fair. Wij hebben genoten en hopen dat ze nog een paar jaartjes doorgaan

 42. Nel 4 juni 2019 Reageer

  In 1 woord… Geweldig, wat heb ik genoten van deze gasten. Perfecte avond. Mensen die liggen te mauwen over de drukte ivm de Toppers, vertrek gewoon eerder van huis, dit was allang bekend, dus zeur niet.

 43. Maria 4 juni 2019 Reageer

  Fantastische avond! Met een lach en een traan!

 44. Peter 4 juni 2019 Reageer

  Vanaf 2005 geen concert gemist met het gezin. Mijn dochter had contact met Glenn in 2005 vanaf podium naar de zaal, ja we missen glenn en ja ze worden ouder … maar gevoel blijft super, voor ons allemaal

 45. Marleen 4 juni 2019 Reageer

  Wat een fantastisch concert op 3 juni jl! Ik heb van begin tot eind genoten, kippenvel en een traantje.
  Wat een mooie live performance, prachtige zang en gitaarspel, wereldmuziek! Ze hebben geen poes pas nodig op het podium, alleen hun muziek is voldoende. Deacon en Vince zijn echt geweldige aanwinsten voor de Eagles, veel respect voor ze! Wat ze op deze leeftijd nog neerzetten qua zang is overweldigend knap!

 46. Angela 4 juni 2019 Reageer

  In een woord te gek. Helaas was idd het geluid in vak 213 hard, en het grote scherm na één uur pas aan ging. Maar ja, we hebben het over The Eagles. Zo legendarisch en dan op z’n leeftijd. GEWELDIG!!!!

 47. Loek 4 juni 2019 Reageer

  Samen met m’n vrouw naar een geweldig concert geluisterd (3 juni). Blij dat we geweest zijn. In vak 208 was het geluid ook wel te hard. Doordat het ook niet altijd even goed uitgeregeld leek, was soms de stem van Joe Walsh in zijn nummers nauwelijks te horen. Dat was een beetje jammer.

 48. Cor 4 juni 2019 Reageer

  Ik denk toch echt dat de verslaggever van het nrc er wening of geen verstand van heeft.het was ro d uit weer geweldig.top eaglez

 49. Robert 4 juni 2019 Reageer

  Duidelijke en terecht eerlijke recensie. Inderdaad geen toeters en bellen, niet eens een onbenullig praatje tussen de nummers. Was ook helemaal niet nodig. Gewoon no nonsense pure muziek maken en de audience laten genieten. Ze doen gewoon waarvoor ze komen. Het publiek op een ultieme manier laten genieten. En dat hebben we zeer zeker gedaan. Tot de laatste toegift. In mijn ogen een perfect concert. Alles klopte. Geen overdadige setting, perfecte sound en akoestiek, mooie setlijst en Close harmony vocalen zoals alleen de Eagles dat kunnen. Bij de Eagles kom je niet voor de show, je komt alleen maar om te genieten van de heerlijke muziek. Top…
  En voor Jan Vollaard van het NRC, jij hebt totaal geen gevoel voor eerlijke muziek uit een tijd dat jij hoogstwaarschijnlijk nog niet geboren was. Een goede muziek recensent is objectief en baseert zijn recensie niet op basis van zijn persoonlijke smaak. Het ontbreekt jou aan muzikaal empathisch vermogen. Jammer….

 50. Hans Valke 4 juni 2019 Reageer

  als brede muziekliefhebber en fan van don henley was dit 3 juni concert het meest memorabele concert wat ik ooit gezien heb, gunfactor voor deacon frey was enorm en hij stelde niet teleur, samenzang, muziek, af en toe stevige geluid, de hits alles heel indrukwekkend zoals Amerikanen kunnen, jammer van last resort mijn overall favoriet maar dit concert vergeet ik nooit weer

 51. Ton Ruys 4 juni 2019 Reageer

  Als verjaardagscadeau gekregen voor mijn 60e verjaardag
  Van begin tot einde gigantisch genoten. Het was zonde om iets te drinken te halen, want je wil niets missen. Wat een fantastische show. Stemmen heel mooi in harmonie. Laat Jan Vollaard van het NRC inderdaad naar de Toppers of het Songfestival gaan en een recensie over Madonna geven. Maar hier heeft hij totaal geen kijk op of verstand van.

 52. A 4 juni 2019 Reageer

  Bang dat dit laatste keer was gezien hun leeftijd….. Het was geweldig en ik wil ze zeker nog eens zien.

 53. Herman 4 juni 2019 Reageer

  Gewoon een topconcert van een geweldige top wereldband laat de zuurpruimen maar kletsten dit waren de eagles zoals ze altijd waren en top van Deacon dat hij naatloos de rol van zijn vader overneemt we hebben genoten van begin tot eind

 54. Herman Witmer 4 juni 2019 Reageer

  En Joe Walsh gewoon topgitarist rocker van het eerste uur hoort gewoon thuis in de lijst van allergrootsten

 55. Cathy 4 juni 2019 Reageer

  Ik heb ze voorde eerste keer live gezien en ik vond het fantastisch. Geen aandacht eisende show maar gewoon muziek in z’n puurste vorm. Hulde voor Deacon Frey en Vince Gill, want je moet maar in die schoenen van Glenn stappen. Alle muzikale noten waren perfect. Ik heb intens genoten. Heren van de Eagles: dank je wel !

 56. Herman Witmer 4 juni 2019 Reageer

  Het zou mooi zijn dat nu eindelijk eens deze wereldband de waardering krijgt die ze verdient na woodstock hebben ze samen met zoveel anderen zoals barry mcquire, rolling stones,neil young, ralf mactell, creedence de beleving in pop muziek zo veranderd de kijk op de wereld zo veranderd en als je dat op je oude dag nog steeds weet uit te dragen dan ben je gewoon een super topper en als er geklacht moet worden over Don Hanley doe maar niet waardeer hem gewoon The Eagles doen nog steeds mee maar hoe lang nog bij alle wereldbands gaat de leeftijd tellen laten we ze waarderen voor alles wat ze ons gebracht hebben

 57. Hannie 5 juni 2019 Reageer

  TOP, TOP, TOP, vrees dat dit het laatste optreden is van deze legendarisch band! (hier in Nederland) Gezien hun leeftijd, en ze niet terug zullen komen. Dus bewust genoten.

 58. Gert 6 juni 2019 Reageer

  Ben op 3 juni geweest. Een kippenvel avond…. heerlijk al die ouwe songs. Godsamme, wat heb ik genoten.

 59. Gert 7 juni 2019 Reageer

  Het was een indrukwekkende avond,de grote hits kwamen allemaal langs en werden zoals we de Eagles kennen tot in de perfectie uitgevoerd.

  Hopelijk heeft iedereen goed opgelet want waarschijnlijk zien we ze niet meer terug in Europa.

 60. Willem 8 juni 2019 Reageer

  Gekregen voor mijn 50ste verjaardag. Wat een geweldige avond! Geluid was super wij stonden links vooraan

 61. Willem 8 juni 2019 Reageer

  Gekregen voor mijn 50ste verjaardag. Wat een geweldige avond! Geluid was super wij stonden links vooraan .Nu een week later nog steeds aan het nagenieten!

 62. Frank 9 juni 2019 Reageer

  Het was voor mij een en al nostalgie en emotie. Na de Kuip en Ahoy was het voor mij de derde (en mogelijk laatste keer) dat we The Eagles live zagen. We hebben genoten ook al klonk de zang van de geweldige gitaargist Joe Walsh minder en hadden we liever een grotere zanginbreng van Don Henley gehad.Complimenten voor Vince Gill en Deacon Frey en zeker ook voor Stuart Smith. Eagles: maak hem structureel lid van de formatie!!!

 63. Johan 12 januari 2021 Reageer

  Lees 1.5 jaar later de recenties. Ben zelf 3 juni geweest. Geweldige avond gehad. Bij deze band kom je niet voor de show maar voor de muziek. Alles tot in de perfectie. Gen Frey is er niet meer en je mag Deacon en Vince niet gaan vergelijken.

 64. Marco 12 juni 2022 Reageer

  Ik ga vrijdag 17 juni naar concert in GelreDome, maar geniet af en toe nóg na van dit concert waar ik -inmiddels 57- met mijn zoon was. Ook hij was na afloop nog overdonderd door het concert. En in GelreDome het gehele album Hotel California. Verheug me er nu al op!

 65. Louis 18 juni 2022 Reageer

  Wij hebben de hele avond genoten geweldig concert

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.