Holland International Blues Festival 2018 – fotoverslag

Het Drentse Grolloo werd afgelopen weekend voor de derde keer omgetoverd tot ‘blues village’. Hoewel je je kunt afvragen in hoeverre Ringo Starr en zijn All Star Band (met o.a. Toto’s Steve Lukather en Santana’s Gregg Rolie) bij het genre passen, wist de organisatie van het Holland International Blues Festival met de ex-Beatle natuurlijk wel een flinke naam te strikken. En hij was zeker niet de enige, want ook de stergitaristen Jeff Beck, Joe Bonamassa en Walter Trout gaven acte de présence.

Tijdens deze editie van het perfect georganiseerde festival viel er uiteraard ook weer genoeg te ontdekken voor bluesfanaten. Zo zorgde de Amerikaanse Joanna Connor vrijdagmiddag voor een fijn eerste optreden, deed de sympathieke band Tommy Castro & The Painkillers hetzelfde op de zaterdag en bewees de ietwat schuchtere jonge muzikant King Solomon Hicks zich eveneens een groot talent. En voor wie Laurence Jones en Joanne Shaw Taylor nog niet eerder in actie zag tijdens festivals als Bospop en Roots In The Park: ook zij lieten nog eens horen waarom zij hard op weg zijn om grote publieksfavorieten te worden. Bekijk hierboven de foto’s van Ans van Heck.

Holland International Blues Festival
Gezien op vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni 2018
Foto’s: Ans van Heck

2 Reacties

  1. Ineke hof 12 juni 2018 Reageer

    Het was echt een fantastisch festival super goed georganiseerd prachtige tent mooi aangelegd terrein lekker eten veel en schone toiletten natuurlijk de muziek maar ook voor mindere fans een feestje voor de organisatie een heel groot compliment ik heb genoten!!

  2. leon 13 juni 2018 Reageer

    het was geweldig vooral laurens jones maakte veel indruk op mij.en natuurlijk joe.maar het meeste was ik onder de indruk van nicole in het plaatselijk café die nacht.haar zang en voorkomen stal mijn hart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.