Artikelen door Caya Forman

Caya Forman

Caya is sinds 2015 onderdeel van de Lust For Life-redactie. Ze luistert vooral rockmuziek uit de jeugd van haar grootouders, maar danst in het weekend regelmatig op wat de rest van de redactie ‘glijmuziek’ noemt. Deze (meestal) trotse Zuid-Limburgse ontdekt graag de persoon achter de muziek en wil weten wat schuilgaat in de gedachten van de groten der aarde.

 • Pinkpop 2019 – festivalverslag

  Het weer zat Pinkpop dit jaar absoluut niet mee, maar toch was de jubileumeditie van het festival - met vooral veel oude bekenden - weer een hele mooie.

 • ‘Je kunt Fleetwood Mac niet tegenhouden’

  Fleetwood Mac staat op maandag 10 juni voor de tweede keer ooit op Pinkpop. Lust For Life sprak met Mick Fleetwood over het bizarre overlevingsverhaal van zijn 'gekke band'.

 • Kovacs – Cheap Smell

  "Persoonlijk en melancholisch" - 4/5

 • Roger Waters in de Ziggo Dome

  Met een spectaculaire, emotioneel geladen show gaf Roger Waters het publiek in de Ziggo Dome een hernieuwd gevoel voor rechtvaardigheid en geloof in de kracht van muziek als verbinder.

 • Pinkpop 2018 – festivalverslag

  Pinkpop 2018 zal voor altijd verbonden blijven met de aanrijding die in de nacht van zondag op maandag plaatsvond. Een verschrikkelijke tragedie die als een molensteen om een verder geweldige editie van Pinkpop heen zal blijven hangen.

 • Schatgraven: de 10 beste songs uit Fleetwood Macs ‘lost years’

  De periode tussen Peter Greens vertrek en de komst van Buckingham/Nicks wordt vaak aangeduid als 'de lost years' van Fleetwood Mac. LFL zet de tien beste songs uit de jaren 1970-1974 op een rij.

 • Paaspop 2018 – festivalverslag

  Met een recordaantal bezoekers en zo’n beetje de meest diverse line-up ooit (van Ronnie Flex tot onze naamgever Iggy Pop) was het zeker de moeite waard om met de regenlaarzen aan de kou te trotseren op Paaspop.

 • Alice Cooper in 013

  De 'godfather of shock rock' shockt tegenwoordig niet echt meer, maar Alice Cooper liet in 013 de nieuwe generatie fans toch met een mond vol tanden achter.

 • Lowlands 2017 – festivalverslag

  Lowlands vierde zijn vijfentwintigste verjaardag. Reden genoeg voor een flink feestje dus, met muzikale gasten als Iggy Pop, Editors, London Grammar, alt-J en Elbow. Lees hier ons festivalverslag!

 • 10 tips voor Lowlands 2017

  Ook dit jaar staan er tijdens Lowlands ontzettend veel goede artiesten op het programma. Lust For Life zet tien namen op een rij die je wat ons betreft sowieso niet mag missen.